Obiect Zburător Neidentificat deasupra unei localităţi din Moldova!

vineri, 24 august 2018, 07:00
2 MIN
 Obiect Zburător Neidentificat deasupra unei localităţi din Moldova!

* E ultima săptămână de vară, dar ştirile fierbinţi continuă să apară pe bandă rulantă: ieri, deasupra unei localităţi din Moldova, a fost zărit un Obiect Zburător Neidentificat (OZN) de formă ciudată, care a trecut ca o nălucă peste case şi sediul Primăriei. Localnicii cu vederea mai ageră insistă că nu era un OZN, ci o FZI, adică nu era un obiect neidentificat, ci o fiinţă identificată – mai exact, consăteanul Matei Maimuţă, care a petrecut la bufet, cu nişte cumătri, apoi s-a întors acasă şi a verificat cu un chibrit aprins dacă butelia aragazului era plină. Era.

* Într-o pitorească şi primitoare staţiune estivală de pe litoralul românesc s-au aflat, în urmă cu câteva zile, domnul Cornel Mormoloc, cu nevasta Varvara, copiii Petronel şi Zamfira, plus soacra Euglena Verdeţ. Aceasta din urmă a fost zărită de plaja întreagă pe când îşi pocnea ginerele cu rogojina, cu prosopul, cu pălăria de soare din paie şi cu revista de integrame făcută sul, apoi îi arunca în cap ştiuleţi de porumb fiert, sticle de bere şi cutiuţe de alifii pentru bronzat. Scandalul ar fi pornit de la faptul că, după ce s-au pozat cu toţii împreună cu maimuţa fotografului ambulant de plajă, Cornel a privit fotografia (A4, color), făcând comentarii admirative la adresa doamnei soacre ("arată ca o vedetă de cinema", după cum s-a exprimat el), dar, din nefericire, cea din poză, la care s-a referit ginerică, era maimuţa.

* Chiar dacă ne apropiem de sfârşitul verii, concursurile de plajă sunt omniprezente, fiindcă pe sponsori nu-i costă, iar participanţii uită de foame cât se joacă. Din câte se pare, înscrierile pentru concursurile de băut bere au fost sistate, toate locurile fiind completate până în vara lui 4986. Cei care au participat la competiţiile din seria "Cine stă mai mult sub apă" au fost întâmpinaţi cu deschidere; corespondenţii noştri spun că, din câte declară organizatorii, avem deja un campion: domnul Cosmin Ciupercă, adevărat supraom, care s-a scufundat, ţinându-şi nasul cu degetele, în urmă cu zece zile, şi încă nu a ieşit la suprafaţă! Aseară el era căutat atât de sponsori, care doreau să-i ofere premiul (două băuturi răcoritoare carbogazoase), cât şi de scafandri, care încercau să-l scoată pe mal, de unde va intra direct în Cartea Recordurilor! Bravo lui!

Comentarii