Oja semipermanentă pentru manichiura perfectă la tine acasă (P)

luni, 16 ianuarie 2023, 11:41
2 MIN
 Oja semipermanentă pentru manichiura perfectă la tine acasă (P)

Oja semipermanentă și unghiile cu gel sunt tehnici populare de manichiură. În ambele cazuri, se aplică gel sau ojă semipermanentă pe unghii, care apoi se întărește cu ajutorul lămpii UV. Acest lucru face ca nuanța ojei să iasă mai mult în evidență și să dureze mai mult. La unghiile cu gel, stratul de gel aplicat este semnificativ mai gros decât în ​​cazul ojei semipermanente. Manichiura cu oja semipermanenta, pe de altă parte, folosește un amestec de gel și lac de unghii. Acesta este cu puțin mai gros decât oja convențională.

Oja semipermanentă promite femeilor ceea ce visează: culoarea unghiilor de lungă durată, fără ciobiri după câteva zile, dar cu un design permanent al unghiilor timp de câteva săptămâni. Desigur, acest lucru economisește mult timp în machiajul de zi cu zi. Poți scăpa de realizarea manichiurii în fiecare zi, cu oja semipermanentă, cel puțin timp de câteva săptămâni. Desigur, ai nevoie de un kit unghii pentru a realiza cea mai frumoasă manichiură.

Oja semipermanentă poate fi atribuită lacurilor de gel UV, un tip de unghie artificială care se aplică pe unghii în mai multe straturi și apoi se întărește folosind lumină UV sau LED. Oja semipermanentă este uscată ca și gelul UV, dar și rezistentă la zgârieturi și ferm atașată de unghia naturală. Spre deosebire de unghiile artificiale care sunt lipite, unghia colorată nu trebuie să fie rugoasă în prealabil. In plus, oja semipermanentă are reputaţia de a fi aproape indestructibilă. Odată ce îți bagi mâna în geantă sau în buzunarul jachetei aceasta nu se zgârie. Lacul de unghii oricum nu supraviețuiește unor astfel de sarcini. Oja semipermanentă odată aplicată, rămâne acolo pentru o perioadă excepțional de lungă și este rezistentă la acțiuni mecanice.

Oja semipermanentă și un kit unghii și ai scăpat de salon

Oja semipermanentă este acel vis al multor femei, o ojă indestructibilă, modernă care promite două săptămâni de durabilitate fără așchii. Și dacă este aplicată corect, atinge și acest record. Acolo unde femeile cu ojă normală trebuie să-și ia timp suplimentar dimineața sau seara pentru a reînnoi oja sărită, cu oja semipermanentă poți uita cu încredere de astfel de probleme. Dar asta nu înseamnă că oja semipermanentă va dura pentru totdeauna, deoarece poate crește, ca toate unghiile. Unghiile cu ojă semipermanentă durează câteva săptămâni, la fel de mult cât cresc unghiile încet, dar sigur, prin creșterea naturală. Acest lucru este vizibil atunci când baza unghiei poate fi văzută de sub ojă. 

Totuși oja semipermanentă încă se ține strâns de placa unghiei. Abia acum oja semipermanentă poate fi îndepărtată și refăcută. Dacă ai un kit unghii nu trebuie să mergi la salonul de manichiură. După aproximativ 8 – 10 săptămâni, vopseaua începe încet să se deterioreze. Vei obține unghii destul de indestructibile și vei fi scutită de stresul revopsirii constante. Oja semipermanentă și un kit unghii sunt prin urmare, o alternativă reală la salonul de înfrumusețare.

 

Comentarii