Opt absenți la Politehnica pentru meciul cu CFR Cluj?

vineri, 25 octombrie 2019, 01:43
3 MIN
 Opt absenți la Politehnica pentru meciul cu CFR Cluj?

Echipa ieşeană are serioase probleme de efectiv

 

Politehnica Iaşi încearcă în aceste zile să-şi refacă rănile apărute după meciul de luni, cu FC Botoşani, din ultima etapă a turului Ligii I de fotbal, pe care l-a pierdut la scor, 0-3. După ce au fost liberi marţi, jucătorii ieşeni au făcut primul antrenament al săptămânii miercuri dimineaţă. Problemele conturate la reunire s-au confirmat ieri, când nu mai puţin de opt jucători, Cosmin Frăsinescu, Marius Chelaru, Adrian Gallego, Răzvan Onea, Bradley Diallo, Gay Assulin, Alexandru Radu şi Rodny Lopes Cabral au lipsit de la şedinţa de pregătire! Cu excepţia ultimului, învoit pentru că a devenit tată, absenţelor celorlalţi jucători au avut cauze medicale. Până la ora următorului joc oficial, care va avea loc lunea viitoare, contra CFR Cluj, se speră ca măcar câţiva dintre absenţii de ieri vor fi recuperaţi. Cele mai mare şanse de a fi apt pentru duelul cu ardelenii le are Diallo, în timp ce despre Frăsinescu, Gallego, Onea şi Assulin se spune că vor absenta sigur. O situaţie ciudată a apărut în ceea ce-l priveşte pe Radu, care studia varianta de a pleca la Bucureşti pentru a vedea cât de serioase sunt problemele pe care le are la plămâni. Fundaşul stânga a ieşit de pe teren în timpul partidei cu FC Botoşani deoarece scuipa sânge, a fost la spitalul din Botoşani, a revenit apoi la Iaşi, unde nu şi-a clarificat însă situaţia.

Alţi trei jucători care au avut uşoare probleme înaintea derbiului Moldovei, motiv pentru care nu au fost nici rezerve luni, Denis Rusu, Narcis Bădic şi Nicandro Breeveld, sunt apţi de joc la disputa contra campioanei.

Poli se va pregăti astăzi şi mâine în cursul dimineţii, tot în Copou. Duminică, după un alt antrenament acasă, care va avea loc după amiază, ieşenii vor pleca spre Botoşani, unde se va derula duelul contra CFR. Reamintim, Poli a vrut să joace meciul în Copou, însă nu a primit avizul necesar din partea Ligii Profesioniste de Fotbal. Ieşenii au cerut iniţial ca partida să aibă loc la Botoşani, însă au solicitat apoi revenirea la Iaşi, după ce constructorul care a refăcut suprafaţa de joc de pe “Emil Alexandrescu” a terminat lucrările mai devreme.

Întâlnirea dintre Politehnica şi CFR, de luni, va începe la ora 20:30. Săptămâna viitoare, Iaşul va mai disputa un alt meci oficial. Joi, trupa pregătită de Mihai Teja se va confrunta la Buzău cu echipa de ligă a treia Metalul, în Cupa României

Comentarii