Opțiunea din Google Maps care te va scăpa de multe bătăi de cap

joi, 27 august 2020, 13:52
1 MIN
 Opțiunea din Google Maps care te va scăpa de multe bătăi de cap

Printre actualizările Google Maps se numără și o funcționalitate care a devenit din ce în ce mai populară: salvarea locurilor pe hartă.

Printr-o etichetă pe Google Maps, pot fi marcate obiective turistice, restaurante sau orice alte locuri din întreaga lume pentru afișarea ulterioară când utilizatorul este conectat cu contul său Google.

Toate aceste locuri se regăsesc în secțiunea „Salvate” din Google Maps, unde pot fi administrate în diverse moduri, organizate în liste distincte sau distribuite altor utilizatori. Google aduce acum câteva îmbunătățiri funcționalității de salvare a locurilor preferate, care ajută utilizatorii să le organizeze și să le găsească mai bine.

Dacă ai salvat un loc recomandat de un prieten și nu îți mai amintești cum se numea sau în ce listă l-ai încadrat, acum îl poți găsi mai ușor, întrucât locurile salvate recent vor fi afișate în partea de sus în cadrul tab-ului „Salvate” din Google Maps.

Dacă ai salvat multe locuri într-o anumită zonă poate fi dificil să diferențiezi locațiile între ele. Atunci când locația telefonului este activată, Google Maps va afișa toate locurile din zona în care te afli, organizate în funcție de distanța până la ele.

Aflați amănunte de pe playtech.ro.

Comentarii