Pedro ratează startul

luni, 29 ianuarie 2018, 02:43
2 MIN
 Pedro ratează startul

Mijlocaşul echipei CSM Politehnica nu va evolua în primul meci oficial al anului

 

 

 

Fotbaliştii de la CSM Politehnica Iaşi au revenit ieri la antrenamente după zilele libere primite la finalul cantonamentului derulat în Antalya şi încheiat joi. Elevii antrenorului Flavius Stoican au efectuat în cursul dimineţii de duminică o şedinţă de pregătire la baza din Copou. De la aceasta au lipsit Cissé, Pedro şi Gavrilă.

Primul, care a ratat cantonamentul din Turcia, pentru că nu a primit viză, a fost plecat, conform oficialilor ieşeni, acasă în weekend, el urmând să facă astăzi joncţiunea cu echipa. Pedro nu se poate pregăti din cauza accidentării suferite în ultimul test derulat în Antalya, contra polonezilor de la Sandecja Nowy Sacz, mijlocaşul urmând a rata startul anului. “Pedro a fost evaluat din punct de vedere medical la revenirea acasă. Din păcate, medicii spun că recuperarea lui nu va fi posibilă până la ora meciului cu FC Voluntari, de sâmbătă. Astfel, pe lângă Frăsinescu şi Jagodinskis, care sunt suspendaţi, Flavius nu va putea conta nici pe Pedro la prima partidă din acest an” a declarat preşedintele CSM, Adrian Ambrosie. În ceea ce-l priveşte pe Bogdan Gavrilă, acesta este răcit, şefii grupării din Copou fiind siguri însă că că mijlocaşul îşi va reveni zilele următoare.

Ambrosie este optimist că astăzi nu vor apărea probleme în ceea ce priveşte oficializarea înţelegerilor cu jucătorii testaţi în Turcia, Denis Rusu, Sadik El Fitouri şi Mădălin Mihăescu: “Flavius a fost mulţumiţi de cei trei jucători care au dat probe. Am discutat cu ei, ne-am pus de acord asupra condiţiilor contractuale. Luni vom semna actele, nu cred că vor fi probleme”.

Şeful executivului ieşean a mai anunţat că abia astăzi va fi luată o decizie în ceea ce priveşte disputarea unui meci amical cu Bucovina Rădăuţi, echipă care activează în Liga a III-a. “Testul de marţi cu Bucovina se va disputa doar dacă vom avea un teren bun. Nu ne putem permite să riscăm vreo accidentare acum” a precizat Ambrosie.

CSM a stabilit programul celorlalte zile ale săptămânii. Astăzi, trupa pregătită de Stoican va avea două antrenamente, ritmul urmând a fi redus apoi la o şedinţă de pregătire pe zi până la meciul de sâmbătă, de la Voluntari. 

Comentarii