Pensionar urmărit de Poliție ca în filme. A redus viteza la semnal, apoi a demarat în trombă

joi, 15 februarie 2018, 02:58
2 MIN
 Pensionar urmărit de Poliție ca în filme. A redus viteza la semnal, apoi a demarat în trombă

Șoferul a părut că opreşte la semnal, reducând viteza, dar a demarat în trombă când a ajuns în dreptul maşinii poliţiştilor.

Un ieşean beat criţă a încercat să fugă de o maşină a Poliţiei de Frontieră, însă a fost prins în cele din urmă, după o urmărire ca în filme. Poliţiştii de la punctul Ţuţora au făcut semn unui autoturism aflat în trafic să tragă pe dreapta, însă şoferul acestuia, după ce a încetinit, a călcat pe­dala de acceleraţie. După ce a fost prins, şoferul a fost testat, reieşind o concentraţie de alcool de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În data de 13 februarie, în jurul orei 23, poliţiştii de frontieră au observat în apropierea localităţii de frontieră Oprişeni, judeţul Iaşi, un autoturism marca Fiat, înmatriculat în România, care avea o direcţie de deplasare sinuoasă. Poliţiştii de frontieră au efectuat semnale luminoase regulamentare pentru oprirea mijlocului de transport. Deşi conducătorul auto a redus viteza şi a lăsat impresia că va opri, în momentul în care a ajuns în dreptul poliţiştilor de frontieră, acesta a accelerat, demarând în trombă. Poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului, iar în scurt timp au reuşit oprirea acestuia. În urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că la volanul mij­locului de transport se afla cetăţeanul român Toader T., de 68 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi. Cu ocazia controlului, poliţiştii au observat că bărbatul emană halenă al­coolică, motiv pentru care a fost condus la un spital pentru recoltarea probelor biologice“, a precizat Denis Lazăr, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Comentarii