Petrecerile continuă pe litoral, în timp ce numărul infectărilor a explodat în toată ţara

luni, 27 iulie 2020, 21:43
1 MIN
 Petrecerile continuă pe litoral, în timp ce numărul infectărilor a explodat în toată ţara

Petrecerile continuă pe litoralul românesc în timp ce numărul infectărilor a explodat în toată ţara în ultima săptămână. Un concert cu sute de persoane a fost organizat, sâmbătă, la Nuba, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia. 

Locaţia a intrat în atenţia publicului încă de la inaugurare, atunci când invitaţii VIP au venit cu un elicopter care a parcat în faţa clubului. Petrecerea a avut loc pe plajă, în spaţiul amenajat pentru DJ şi concerte, însă invitaţii depăşeau numărul legal de 50 de persoane pentru evenimente private în aer liber.

Deşi spaţiul era aglomerat, participanţii nu purtau mască şi nu respectau distanţarea socială. Ludovic Orban a declarat, într-o emisiune la Digi24, că operatorii economici de pe litoral sunt anunţaţi chiar de persoane din cadrul echipelor de control cu privire la raziile pe care echipele mixte le fac. Premierul a transmis că ”se va lucra” la acest detaliu pentru ca de acum controalele să fie înăsprite, iar cât mai puţine persoane să ştie de acestea pentru ca operatorii să nu mai afle când vor veni echipele de control.

În ultima săptămână, România se confruntă cu o creştere rapidă a infectărilor cu coronavirus în toată ţara. În 28 de judeţe autorităţile raportează tot mai multe cazuri de la o zi la alta.

SURSA: G4MEDIA

 

 

Comentarii