Piscina naturală, cu apă termală, minunea turistică a lumii, de văzut în Grecia

vineri, 01 iulie 2022, 09:59
1 MIN
 Piscina naturală, cu apă termală, minunea turistică a lumii, de văzut în Grecia

Te-ai hotărât să îți faci vacanța, anul acesta,  în afara țării? Grecia ar putea fi o soluție la îndemână.  Vă propunem, astăzi, să vizităm împreună un loc tare frumos, aproape de Atena, unde apa este mereu caldă, chiar şi iarna. Ştim că Atena înseamnă, mai întâi de toate, Acropole, Parthenon și Plaka, dar,  în jurul capitalei Greciei, există şi locuri mai puţin ştiute, numai bune de relaxare.

Și dacă ajungeți prin Atena, vă propunem să vizitați o piscină naturală, superbă, situată aproape de capitala Greciei, unde apa este mereu caldă, chiar şi în zilele mai răcoroase. Locul a fost recent reamenajat și vă așteaptă cu servicii premium. A fost redeschis pe 21 mai. 

Lacul Vouliagmeni sau lacul scufundat este un golfuleţ liniştit, cu apă turcoaz-verzui, ascuns între stânci imense şi înconjurat de pini. Este o adevărată piscină naturală, cu apă caldă, în orice anotimp. Temperatura apei este constantă, are 24 de grade, pe tot parcursul anului, și are proprietăți terapeutice. Fix ce-ți trebuie ca să simți ca să ai o vară de poveste.

 

Mai mult, pe calatorinbascheti

Comentarii