Plângere la Parchet împotriva lui Ghiocel Asimionesei pentru amenințarea unui agent al Poliției Rutiere

miercuri, 08 noiembrie 2023, 10:58
2 MIN
 Plângere la Parchet împotriva lui Ghiocel Asimionesei pentru amenințarea unui agent al Poliției Rutiere

Publicația Salut Iași a intrat în exclusivitate în posesia unor documente care relateaza acuzatia conform careia patronul publicației Bună Ziua Iași șantajează și umilește un agent de poliție. În urma faptelor sale,  Ghiocel  are acum  plângere  penală,  pe  care  o  puteți  vedea  pe Salut Iasi

Potrivit acestor documente, pe 27 octombrie 2023, un eveniment aparent banal pe Șoseaua Bucium din Iași a escaladat într-un conflict major. Un agent principal al Poliției Municipiului Iași – Biroul Rutier, în timpul îndeplinirii atribuțiilor sale de monitorizare a vitezei vehiculelor cu ajutorul radarului TruCam, a detectat un BMW depășind limita legală de viteză cu 31 km/h. 

Conform procedurilor standard, colegul agentului, a fost solicitat să oprească vehiculul pentru a lua măsurile necesare. Însă, situația a luat o întorsătură neașteptată când o persoană a coborât din autoturism și a început să adreseze injurii și amenințări agentului. Această persoană, identificată ulterior ca fiind ASIMIONESEI GHIOCEL FLORIN, patron al ziarului BZI, a manifestat un comportament agresiv, amenințând cu represalii în cazul sancționării șoferului,  pseudo afaceristul a abuzat de statutul privilegiat pe care aparent l-ar avea față de lucrătorii de poliție.

Această confruntare nu a rămas fără urmări. Agentul de poliție a devenit ținta unui adevărat linșaj mediatic, fiind descris în termeni denigratori în publicația controlată de ASIMIONESEI. Această campanie de discreditare a avut un impact profund asupra agentului, inducându-i stări de stres și disconfort atât în viața profesională, cât și în cea personală. Mai mult, pe Salut Iasi

UPDATE: Florin Ghiocel Asimionesei a transmis cateva precizari referitoare la incident: "Informațiile prezentate pe site-urile anterior menționate NU sunt conforme cu realitatea. Pe data de 27 octombrie 2023 eram pasager în autoturimul care a fost oprit în trafic pentru că șoferul a condus cu o viteză peste cea admisă. Șoferul a prezentat documetele pe care polițiștii i le-au cerut și a fost înștiințat că va fi sancționat contravențional. Sancțiunea pe care a primit-o nu a fost contestată de nimeni. Între mine și agentul de poliție Adelin Mihalache NU a existat niciun schimb de replici în contradictoriu, acest fapt putând fi confirmat de cei doi polițiști care se aflau împreună cu acesta. Mai mult decât atât, NU am amenițat, NU am șantajat și NU am adus injurii cum se stipulează în articolul  publicat de salutiasi.ro niciunui agent, Polițiștii aveau în dotare camere de înregistrare audio-video de tip bodycam, iar acest incident ar fi fost înregistrat cu siguranță, dacă el ar fi existat."

Comentarii