Premarele Mihăiţă a pregătit armata de troli? Vrea să dea lovitura vieţii în mediul virtual, până în alegeri

vineri, 14 octombrie 2022, 01:50
2 MIN
 Premarele Mihăiţă a pregătit armata de troli? Vrea să dea lovitura vieţii în mediul virtual, până în alegeri

Apropo de ultra-mega-sondajul comandat pare-se, după cum arată toate indiciile de PNL, dar feţuit în prealabil de premarele Mihăiţă sau de oamenii de bine sau de rău din anturaj, voi aţi observatără, stimaţi telespectatori sau mai ales dragi scrolleri pe facebook ori alte reţele, o chestiune tare interesantă care se petrece de ceva vreme încoace? 

Acuma, fie vorba între noi, este clar, dacă te uiţi pe toate reţelele sociale, că premarele şi-a mărit consistent şi şi-a pus la treabă din greu întreaga armată de troli. Faţă de perioada de început de an, când chiar şi pe paginile sau organele prietene ori linguşitoare era înjurat peste tot, acum tot peste tot, inclusiv la site-uri sau pagini neprietene, vezi şiroaie de laude şi băluţe, cu zecile, încât alea critice nici nu se mai văd. Iar dacă vreţi să vă şi distraţi olecuţă, urmăriţi profilurile lăudătorilor şi veţi vedea că sunt tot felul de personaje fake fără prieteni sau cu doi-trei, conturi făcute peste noapte.

Ceea ce înseamnă, dragilor, că se anunţă o campanie tare interesantă, la alegerile viitoare. Asta, fireşte, dacă nu se întâmplă ştiţi voi ce…

Să trăiţi, am înţeles! Iaca motivul marii fojgăieli de la ţaigherimea ieşeană!

Mare fojgăială mare de ceva vreme în zona ţaigherimii de pe Copou, stimaţi participanţi la trafic. Motivul ar fi acela că, zice-se, o importantă garnitură de şefi se pregăteşte să prindă trenul cu pensia aia mare, căci vedeţi şi voi că vremurile se schimbă şi cine mai ştie ce legi mai pot veni… Urmarea numărul unu ar fi că în multe zone va rămâne un vid de putere o vreme. Urmarea numărul doi e însă ceva mai interesantă.

De plecat şefi au mai plecat ei şi cu alte garnituri, evident. Tura asta ar fi însă una specială, pentru că în ea vrea să sară din mers, spre pensie (unii zic că împins de la spate, dar asta rămâne de văzut), şi dom’ comisar şăf Bâtlan, jupânul cel mare. Pentru a-i lua locul cică ar fi mai multe variante, după cum se vorbeşte prin zonă, dar două din acestea sunt creditate la Iaşi cu şanse reale (deşi decizia se va lua totuşi la Bucureşti, deci încă nu se ştie). Aceste două variante sunt, nu neapărat în această ordine, soluţia imorală – adjunctul Svalja, şi soluţia abisală, şeful de la muniţip, Stoian. Ei, ce spuneţi: gradul bate funcţia, sau invers?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii