Premieră locală, naţională, evropenească, mondială şi chiar intergalactică, oameni buni: o înjurătură în plen, în şedinţa CL!

marți, 16 mai 2023, 01:50
2 MIN
 Premieră locală, naţională, evropenească, mondială şi chiar intergalactică, oameni buni: o înjurătură în plen, în şedinţa CL!

Premieră locală pe astăzi, stimaţi telespectatori, ba chiar am putea spune că este vorba de o premieră naţională şi chiar evropenească, dacă nu cumva una mondială sau chiar intergalactică: vom furniza la rubricuţă un pulsuleţ cu suport audio. 

Da, chiar aşa, dragilor: un ales al neamului din conţilul local a tras o înjurătură neaoşă în derect, în plen, ceva de genul «uăi, uăăi, ’ai di p*** mea».

Iacătă-l: daţi clic şi ascultaţi-l!

Concret, taman în toiul şedinţei de astăzi a consiliului local, în momentul în care preşedintele de şedinţă a dat citire unui proiect cu privire la reabilitarea bld. Poitiers, din online, pentru că unii conţilieri locali au fost prezenţi în sistem electronic, s-a auzit pocinogul. Aseară, până la închiderea ediţiei, printre aleşi nu era clar de la care conţilier s-a auzit. Tocmai din acest motiv, am putea să le batem unora obrazul, că preferă să stea în confortul fotoliului de acasă în loc să fie prezenţi fizic la şedinţă.

Şi încă un aspect interesant: nimeni nu a reacţionat la înjurătură. Să fi crezând oare lumea că vine din partea jupânului?

Pe de altă parte, o echipă de experţi, analizând tonalitatea vocii şi consultând cunoscătorii în cetit printre decibeli, cică suspectul de serviciu ar fi un conţilier de la partidoi mai obişnuit cu stadioanele dar şi cu şuşălile, ştiţi voi ce şi cum, bip bip…

În fine, să remarcăm deocamdată ca o statistică istorică: este prima dată când se aude o înjurătură în plen, în clar. Ca urmare, haidaţi: la mai mare, iubiţi aleşi!

PS: Adevărul este că şi reacţia ar putea fi de înţeles. Căci bld. Poitiers e una dintre cele mai deplorabile artere din oraş, iar Primaria amână de peste 10 ani modernizarea. Aşa că, mno…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii