Premierul Ciucă felicită studenţii români premiaţi în SUA

vineri, 01 iulie 2022, 22:38
1 MIN
 Premierul Ciucă felicită studenţii români premiaţi în SUA

Premierul Nicolae Ciucă a adresat felicitări Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) şi Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti (UTCB) pentru performanţele obţinute de cele două instituţii de învăţământ superior la 19th Annual Undergraduate Seismic Design Competitition, care s-a desfăşurat la Salt Lake City, în SUA.

"Felicitări Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca şi echipei SDC pentru primul loc obţinut la 19th Annual Undergraduate Seismic Design Competitition/Salt Lake City/SUA! Felicit, de asemenea, Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, pentru locul 3 obţinut la această competiţie de prestigiu. Reuşitele tinerilor studenţi ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca şi ai Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti dovedesc încă o dată că perseverenţa, munca şi pasiunea reprezintă calea sigură spre performanţă. Faptul că două echipe româneşti au urcat pe podiumul competiţiei din domeniul ingineriei seismice dovedeşte că învăţământul superior tehnic are asigurat un viitor de succes", a declarat Ciucă într-un mesaj postat vineri pe pagina de Facebook a Guvernului.

El a caracterizat reuşitele celor două universităţi drept "extraordinare". "Îi felicit din toată inima pe studenţi, pe profesorii şi coordonatorii lor pentru aceste reuşite extraordinare! Mult succes mai departe! Suntem mândri de voi!", a transmis prim-ministrul. 

 

Comentarii