Prins beat la volan în două zile consecutive. În prima i se reținuse permisul

luni, 26 octombrie 2020, 01:59
1 MIN
 Prins beat la volan în două zile consecutive. În prima i se reținuse permisul

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal pe numele unui individ de 54 de ani din comuna Aroneanu care este acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi refuz prelevare probe biologice.

Individul a fost depistat prima dată de poliţişti pe 21 octombrie, în Aroneanu, în timp ce conducea un vehicul. „În urma testării sale a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, însă a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal“, au precizat poliţiştii.

Aceştia au mai menţionat că, a doua zi, individul a fost oprit din nou de agenţi, şi atunci fiind băut, dar şi fără permisul reţinut anterior. Etilotestul a arătat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, la spital, individul a refuzat să i se preleve probe biologice. Bărbatul a fost reţinut în primă fază, după care plasat de procurori sub control judiciar.

Comentarii