Problemă de aritmetică cu un ţaigher şef mare şi negru într-un BMW alb

sâmbătă, 05 februarie 2022, 02:50
2 MIN
 Problemă de aritmetică cu un  ţaigher şef mare şi negru într-un BMW alb

Una pe eveniment astăzi, legată de tragedia de la Bălţaţi cu şapte morţi pe şosea, Dumezeu să-i ierte! 

Cică la nu mai puţin de exact o oră de la momenul apelului la 112 care anunţa nenorocirea de la Bălţaţi, la faţa locului a ajuns un mare grangure ţaigher roterist din IGPR, dar care era în acel moment la Suceava. Ce şef era exact, nu ştim, dar se vedea că e mare după cum dădea ordine la toţi la faţa locului, inclusiv şefului ăl mare venit de la Iaşi la faţa locului. Ca să nu mai spunem că a descins acolo dintr-un BMW nou şi mare, alb, ca de cap de clan interlop, nu alta.

Dar nu asta voiam să vă spunem, ci alta: să se efectueze cu ce viteză medie a mers omul, dacă 115 km de la Suceava la Bălaţi omul i-a făcut sub o oră, pe limită de viteză de 90 km/h? Că nouă Waze ne dă 2h2min…

Veşti rele pe bune

Şi dacă tot am vorbit ieri de Paralexe, merg două vorbe şi despre amicul lui, Mihăiţă. Carele, zice-se, ar putea rămâne în aer cu schema lui de rezervă oferită de Simion în 2024, al cărui partid să-l susţină la locale fără a fi membru AUR, după cum spun unii, şi asta în caz că PNL îi va da cu flit, după cum ne asigură alţii.

De ce? Păi, cică Târziu şi Lavric i-ar pregăti deja amicului lui Chirica, Simion, o pensionare anticipată de la conducerea AUR, din cauză că l-a adus pe bătrânul pion kaghebist Georgescu în conducerea AUR, fără să ceară voie. Deh: cam atâta s-a putut….

No, haidaţi că pe asta chiar că nu o ştiaţi!

Nu, nu la asta cu sondajul din imaginea de mai jos ne referim, deşi sunt tare interesante aceste cifre, mai ales că sunt şi foarte recente, dar şi de la un institut de încredere.

Fireşte, în contextul în care se vorbeşte că în 2024 ar putea fi o mare surpriză la prezidenţialele din România, cu un candidat din afară, poftim, vedeţi şi voi! Ci voiam să vă spunem că, apropo de imobiliare, nişte băieţi isteţi de peste Prut care construiesc la greu prin Copou sunt, zice-se, sponsori de bază ai Maiei. Ei, de asta ce mai spuneţi?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii