COMUNICAT DE PRESĂ

Proiectul județean „Prețuim natura, iubim viața”, desfășurat la Miroslava

marți, 29 mai 2018, 09:52
1 MIN

Vineri, 25 mai 2018, s-a desfășurat la sala de sport a comunei Miroslava proiectul județean "Prețuim natura, iubim viața".

Organizat cu entuziasm de Școala Gimnazială "Colonel Constantin Langa", Miroslava, proiectul a inclus trei secțiuni: Gradina școlii; Expoziție de produse realizate din materiale ecologice reciclate și Parada eco.

La aceste secțiuni au fost înscriși 187 de participanți din 12 școli, iar expoziția a cuprins peste 120 de obiecte, realizate cu dibăcie de elevii școlilor înscrise. 

Activitatea finală a proiectului s-a bucurat de un public numeros, apreciativ și vizibil încântat de evenimente.

Partenerii proiectului au fost ISJ IAȘI, Primăria Miroslava, precum și Agentia pentru Protecția Mediului, Iași. Pe lângă fondurile proprii, proiectul a fost sponsorizat de Gazmir, National Paintings și Miro Bello.

Coordonatori și organizatori ai activității au fost director, prof. Iosub Beatrice Mihaela și director adjunct, prof. Vladuţ Daniela. Toate cadrele didactice din școală s-au implicat în proiect, astfel încât se poate spune că atât elevii, cât și părinții au participat cu plăcere la toate activitățile derulate în ziua de 25 mai.

Comentarii