PSD amenință cu retragerea lui Rafila. Vrea angajarea răspunderii pe certificatul verde

miercuri, 22 decembrie 2021, 09:09
1 MIN
 PSD amenință cu retragerea lui Rafila. Vrea angajarea răspunderii pe certificatul verde

PSD i-ar fi amenințat pe liberali că-l va retrage pe Alexandru Rafila de la Ministerul Sănătății dacă Guvernul Ciucă nu-și angajează răspunderea în Parlament pe certificatul verde, au declarat surse politice.

Potrivit acestora, conducerea PNL n-ar fi de acord cu procedura angajării răspunderii cu argumentul că au majoritate în parlament împreună cu PSD și cu UDMR și că proiectul de lege care leagă certificatul electronic COVID de locul de muncă ar trebui să treacă prin procedura normală de vot.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat marți noapte, la plecarea din Parlament, că certificatul verde trebuie introdus cât mai curând pentru ca autoritățile să aibă un instrument în cazul în care România va intra într-un nou val pandemic.

Întrebat de jurnaliști dacă este adevărat că se gândește să își dea demisia în cazul în care certificatul nu va fi votat de parlamentari și nici introdus prin asumarea premierului liberal Nicolae Ciucă, ministrul PSD al Sănătății a răspuns sec că va discuta despre acest subiect atunci ”când va exista o decizie”.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

Comentarii