Răsturnare de situaţie în cazul şoferului român de TIR acuzat că şi-a ucis un coleg

miercuri, 30 octombrie 2019, 11:23
1 MIN
 Răsturnare de situaţie în cazul şoferului român de TIR acuzat că şi-a ucis un coleg

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului român acuzat că şi-a ucis un coleg în parcare, în Belgia. Procurorii au schimbat încadrarea pentru bărbatul de 46 de ani care e închis de un an şi aşteaptă să înceapă procesul.

O echipă de tehnicieni auto venise în parcare şi grupul de şoferi moldoveni s-a luat la ceartă cu un tânăr şofer român, motivul fiind ordinea în care urmau să fie verificate camioanele de către mecanicii veniţi la TIR-uri.

"Clientul meu a intervenit pentru a-i calma. Apoi a plecat şi a stat la masă alături de colegii lui români. Grupul de moldoveni au venit după ei. Clientul meu a fost lovit la cap în lupta care a urmat. Un moldovean a murit înjunghiat, în aceeaşi luptă", a declarat Leyla Top, avocata care îl asistă pe român.

Românul a fost arestat a doua zi după crimă şi acuzat, dar avocata lui spune că nu există dovezi împotriva lui: "De când a fost arestat, a negat permanent că ar fi avut un cuţit. A fost găsit un cuţit la locul crimei, dar nu au fost găsite nici amprentele nici urme de ADN ale românului pe el".

Aflați amănunte de pe observator.tv.

Comentarii