Reacția lui Arafat când s-au deschis ușile liftului și a apărut o tânără fără mască

vineri, 09 octombrie 2020, 07:38
2 MIN
 Reacția lui Arafat când s-au deschis ușile liftului și a apărut o tânără fără mască

Raed Arafat a povestit că s-a confruntat personal cu situații în care oamenii nu poartă mască atunci când ar trebui să o facă. El a îndemnat ca oamenii să fie reactivi în aceste situații, pentru că se expun pe ei înșiși pericolului.

„Eu vă spun, astăzi dimineață, coborând în bloc, în lift, s-a deschis între etaje liftul să urce o domnișoară. Era fără mască. Am rugat-o să nu urce. Pur și simplu. Și acest lucru trebuie să-l facă oricare dintre noi. Am rugat-o să nu urce, pentru că nu avea mască. Dacă urca, cu siguranță reacția mea era să cobor eu și să aștept să iau alt lift”, a relatat Raed Arafat. „Asta ar fi fost reacția mea. Pentru că nu mai putem suporta acest lucru. În lift stai cu omul de la etajul 10 până la parter, deja dacă tușește, strănută sau nu poartă mască, poți să ieși de acolo infectat. Deci, nu merge!” – a punctat șeful DSU.

El a explicat că boala se ia cel mai ușor în spațiile închise, mai puțin aerisite sau în spațiile aglomerate mai puțin aerisite. Chiar dacă spațiul este puțin mai mare, dacă este aglomerat și nu este aerisit, boala se răspândește destul de bine, mai ales dacă oamenii nu au mască.

Aflați amănunte de pe digi24.ro.

Comentarii