Mamaia rămâne, în acest an, o destinaţie de weekend, plajele şi terasele fiind pustii în timpul săptămânii.
Patronii de terase din Mamaia sunt din nevoiţi să fie din ce în ce mai inventivi în încercarea de a atrage clienţii nu foarte mulţi în acest sezon estival. Reporterii Newsweek au surprins patronul unei terase care oferea o reducere de 25% la nota de plată. După cum se vede din imaginea de sus nu cu foartre mare succes.
Dacă vă întrebaţi cât de accesibilă este Mamaia la acest moment, o persoană se poate sătura la un prânz cu sub 100 de lei. Preţurile în Mamaia sunt ca la o cârciumă medie spre bună în Bucureşti. O bere costă între 10 şi 14 lei, iar o ciorbă de burtă costă 23 de lei. Mai scumpe sunt pastrama de berbecuţ la 59 de lei, ceafa de proc şi cârnaţii – 28 lei, salata de ton – 32 lei.
Cititi mai multe pe newsweek.ro