S-a ales cu bătaie după ce l-a prins pe soţ schimbând mesaje cu amanta

sâmbătă, 19 februarie 2022, 02:57
2 MIN
 S-a ales cu bătaie după ce l-a prins pe soţ schimbând mesaje cu amanta

Un soţ necredincios şi-a bătut soţia atunci când aceasta l-a prins cu ocaua mică. Femeia s-a adresat poliţiei, iar cazul a ajuns în cele din urmă în faţa instanţei. Ca în multe alte cazuri de violenţă domestică, sentinţa stabilită de judecători a fost blândă.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 20 iunie 2020. Ieşită din baie, A.P. l-a surprins pe soţul său pe balcon, corespondând prin mesaje cu altă femeie, cu care soţia ştia că acesta are o relaţie extraconjugală. A.P. i-a reproşat faptul, iar bărbatul s-a enervat şi a început să o pălmuiască. Apoi a prins-o de gât, a lovit-o cu capul de perete şi a trântit-o jos. Când femeiea s-a ridicat, i-a pus un prosop la gură şi a lovit-o cu capul în faţă, în zona frunţii.

Femeia a sunat la 112, iar bărbatul a părăsit locuinţa. A.P. a precizat că un incident similar mai avusese loc în ianuarie, dar la momentul respectiv nu depusese plângere. De data aceasta, a făcut-o.

Mihai Condurachi a fost trimis în judecată pentru violenţă în familie, faptă pentru care legea prevede o pedeapsă de până la 2 ani şi 3 luni de închisoare. În faţa judecătorilor, Condurachi a recunoscut incidentul, dar a afirmat că nu şi-a pălmuit soţia şi nici nu a dat-o cu capul de perete. A precizat că a împins-o de canapea şi e posibil ca atunci femeia să se fi lovit şi de perete. Magistraţii Judecătoriei au considerat suficientă o pedeapsă de 9 luni de închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 ani. Pronunţată joi, sentinţa poate fi atacată cu apel.

Comentarii