Santiago Solari a debutat cu victorie pe banca echipei Real Madrid

miercuri, 31 octombrie 2018, 23:40
1 MIN
 Santiago Solari a debutat cu victorie pe banca echipei Real Madrid

Real Madrid a învins Melilla, scor 4-0, în 16-imile Cupei Regelui, la primul meci cu Santiago Solari pe banca tehnică. După umilinţa din "El Clasico", 5-1 cu FC Barcelona, Julen Lopetegui a fost demis.

Cu câţiva jucători de la echipa secundă în primul 11, madrilenii au deschis scorul în minutul 28, când Benzema a fost angajat ideal de Odriozola. Asensio a majorat avantajul Realului în prelungirile primei părţi, după o pasă decisivă a lui Vinicius Junior. Puştiul brazilian a impresionat la echipa secundă a clubului, unde antrenor i-a fost chiar interimarul Santiago Solari. Odriozola a punctat pentru 3-0 în minutul 79, iar Cristo Gonzalez a închis tabela în prelungiri, pentru 4-0.

Aproape 8000 de oameni au urmărit partida disputată în nordul Africii. Ceuta şi Melilla sunt cele două localităţi autonome care aparţin Spaniei, dar care se află pe continentul African. Returul va avea loc pe 5 decembrie, pe "Santiago Bernabeu". Echipa folosită de Santiago Solari: Navas – Odriozola, J. Sanchez, Ramos (Nacho 46), Reguilon – Ceballos, M. Llorente, Asensio (C. Gonzalez 83) – L. Vazquez, Benzema (Valverde 46), Vinicius

Comentarii