Scene de coşmar cu toporul plin de sânge

joi, 13 decembrie 2018, 02:50
2 MIN
 Scene de coşmar cu toporul plin de sânge

Un bărbat a intrat în casa fostei soţii cu toporul, lovind tot ce nimerea în cale. Fratele femeii a reuşit să scape fugind pe geam şi sunând la Poliţie. Femeia s-a ales însă cu multe răni. Copilul acesteia a scăpat doar cu sperietura.

Doi indivizi din Ţibana au fost băgaţi „la răcoare“ după ce au încercat să omoare cu un topor pe fosta soţie a unuia dintre ei. Fapta a avut loc în luna noiembrie, iar femeia şi copiii ei au scăpat ca prin minune cu viaţă, ultimul doar cu o sperietură groaznică. Cei doi indivizi se numesc Constantin Ursei, în vârstă de 34 de ani, şi un prieten de-al său, Ciprian Savin.

În privinţa lui Constantin Ursei, acesta fusese soţul femeii atacate, însă cei doi erau despărţiţi. Fosta nevastă locuia la fratele său împreună cu cei trei copii ai săi. În seara zilei de 9 noiembrie, Ursei şi Savin au luat un topor şi au mers la casa unde locuia fosta nevastă cu copii, unde au intrat în locuinţă spărgând două gamuri. Apoi au prins-o pe femeie şi au lovit-o de mai multe ori în cap cu dosul toporului, apoi la picioare. De asemenea, Savin a a intrat într-o altă cameră şi a încercat să îl prindă pe fratele femeii, un băiat în vârstă de 17 ani. Acesta a reuşit să iasă din casă sărind pe geam, apoi a sunat la Poliţie.

La sosirea Poliţiei, cei doi agresori reuşit să fugă, însă au fost prinşi şi băgaţi în arest, iniţial pentru 24 de ore, apoi pentru 30 de zile. Marţi, judecătorii au decis ca cei doi să mai stea o lună după gratii, ei fiind cercetaţi pentru tentativă la omor calificat şi complicitate la tentativă de omor calificat. În privinţa femeii, aceasta a scăpat miraculos cu viaţă, însă rănile îi vor rămâne cu cicatrici definitive. 

Comentarii