Se fac echipele pentru FRH

vineri, 19 ianuarie 2018, 02:43
2 MIN
 Se fac echipele pentru FRH
 
Alexandru Dedu i-a cooptat în staff-ul său pe fostul portar Rudi Stănescu, dar şi pe interul Steluţa Luca. Alegerile pentru preşedinţia FR Handbal vor avea loc în 14 februarie

 

Pe măsură ce data alegerilor la Federaţia Română de Handbal se apropie – 14 februarie – şi echipele candidaţilor pentru funcţia de preşedinte încep să se contureze. Faţă de alte ocazii, de această dată oamenii care şi-au declarat intenţia de a concura pentru funcţia numărul 1 în handbalul românesc par hotărâţi să se prezinte în faţa alegătorilor cu o echipă completă, asta însemnând şi candidaţi pentru toate  funcţiile. În acest moment, ştim sigur colaboratorii propuşi de Alexandru Dedu, actualul şef al Federaţiei Române de Handbal, pentru funcţiile de vicepreşedinte.

Astfel, pentru sectorul feminin, preşedintele în exerciţiu va merge în echipă cu Steluţa Luca, fost căpitan al echipei naţionale şi la Oltchim, cu o experienţă acumulată deja de un an şi jumătate în funcţia de vicepreşedinte în acest mandat. Pentru sectorul masculin, numele candidatului este unul mai puţin aşteptat, dar cu un istoric bogat la naţionala masculină: Rudi Stănescu. Fostul portar al primei reprezentative şi al HCM Constanţa nu a ezitat atunci când Dedu i-a propus să candideze împreună. ”Dacă pot să ajut, de ce să nu o fac. Mi s-a oferit şansa să fac ceva pentru handbalul românesc şi, normal, n-am cum să refuz. Am fost atâţia ani la echipa naţională, întotdeauna am venit cu cea mai mare plăcere. M-am lăsat de handbal, am continuat în handbal, iar acum mi s-a oferit şansa să pot să ajut şi la nivel de Federaţie. Chiar am fost încântat, domnul Dedu mi-a propus şi aşteptăm alegerile”, ne-a declarat Rudi Stănescu. Fostul portar al naţionalei este în prezent preşedintele echipei HC Dobrogea Sud Constanţa, una din cele mai importante echipe ale momentului în Liga Naţională. în cazul în care va deveni vicepreşedinte, Rudi Stănescu a susţinut că va merge mai departe în paralel cu activitatea, federaţie şi echipa de club: ”Funcţia de vicepreşedinte la Federaţie este mai mult onorifică. Faci ceva benevol, nu sunt plătit, nu trebuie să stau la Bucureşti, proiectele se pot transmite pe mail, te poţi implica şi de la distanţă. şi atunci, normal, rămân la Constanţa ca preşedinte şi voi ajuta pe cât se poate handbalul din funcţia de vicepreşedinte”.
Alegerile la Federaţia Română de Handbal se va desfăşura în 14 februarie, iar pentru funcţia de preşedinte vor candida Alexandru Dedu şi Narcisa Lecuşanu, singurii care şi-au exprimat intenţia oficial până la această dată.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii