Seara Antreprenorilor, la Iași

joi, 28 iulie 2022, 15:10
1 MIN
 Seara Antreprenorilor, la Iași

JCI Iași a găzduit pe 27 iulie 2022, a VII-a ediție a evenimentului Seara Antreprenorilor, ce a avut-o ca invitat pe Iuliana Anton și s-a desfășurat la FAR – cowork & coffee – întreprindere socială de inserție

Evenimentul a durat aproximativ 3 ore în care Iuliana a fost autentică si nu a evitat răspunsul la nici o întrebare. Ba dimpotriva, a intrat in detalii si ne-a răspuns fiecăruia foarte amănunțit. Iuliana a ieșit din postura de simplu speaker si aproape pot sa spun ca făcut coaching de grup ca cativa dintre participanți, ceea ce a fost extraordinar pentru ca i-a ajutat pe fiecare în parte, personalizat.

„Seara cu Antreprenori cu Iuliana Anton, organizată de JCI Iași: o discuție sinceră despre chestii importante. Aseară am văzut la Iuliana modestia omului care e conștient de valoarea lui și de informația pe care o deține, și are prezența de spirit să fie deschis să învețe de la interlocutorul lui, oricare ar fi acesta. Cele câteva ore au fost pentru mine cea mai bună investiție de timp pentru aseară.” – a declarat Paula Alixandrov, participant la eveniment.

În lunile următoare, JCI Iași va desfășura și alte evenimente cu această tematică, misiunea lor fiind de susține antreprenorii și comunitatea ieșeană.

Parteneri Lica Valentin Photography – foto, Starlive video și Iași TV Life, partener media.

Comentarii