Securitate spartă la Aeroportul Otopeni. O femeie a trecut prin control cu o sticlă cu agheasmă, alta un borcan cu murături

miercuri, 08 noiembrie 2023, 09:24
1 MIN
 Securitate spartă la Aeroportul Otopeni. O femeie a trecut prin control cu o sticlă cu agheasmă, alta un borcan cu murături

O femeie a reușit să treacă prin controlul de securitate de la Aeroportul Otopeni o sticlă de 500 ml de suc în care se afla agheasmă, iar o alta- un borcan cu murături și unul cu dulceață, scriu cei de la BoardingPass.

 

”O doamnă a trecut fără probleme prin controlul de securitate de la OTP cu un flacon de 0.5l de la Pepsi –  era plin cu apă sfințită”, scriu cei de la BoardingPass, specializați în știri din aviație.

În prezent, regulile de securitate de la Aeroportul Internațional Henri Coandă interzic introducerea prin porțile de acces ale pasagerilor a recipientelor mai mari de 100 de mililitri. Recipientele mai mari trebuie transportate în bagajul de cală.

”Tot recent am mai văzut o doamnă care trecuse cu două borcane, unul cu murături, altul cu dulceață, aveau minim 0.5l. Doamne ajută!”, mai spune BoardingPass.

Regula de securitate de la Aeroportul Otopeni cu privire la recipientele mai mari de 100 ml nu se aplică, însă, de pildă, la aeroporturile din Cluj și Timișoara.

Sursa: StirilePROTV

Comentarii