Ședință CJ fulger pentru 30 de proiecte

miercuri, 24 mai 2023, 09:25
1 MIN
 Ședință CJ fulger pentru 30 de proiecte

Consilierii județeni se întâlnesc în această dimineață în ședința ordinară a lunii mai, cu 30 de proiecte de hotărâre pe ordinea de zi. E de așteptat ca reuniunea să se încheie foarte repede, propunerile nefiind de anvergură: cotizații, bilanțuri, organigrame și state de funcții, parafarea unor înțelegeri precum alianța CJ cu Primăria Iași pentru „Creșterea atractivităţii zonei centrale a Municipiului lași din punct de vedere socio-economic, cultural și turistic” în scopul restaurării sediului Filrmonicii.

Ședința CJ a început cu marcarea succesului micilor sportivi de la Școala "Vasile Pavelcu". Echipa de rugby a câștigat o competiție de rugby la Paris, iar evenimentul a fost marcat și în plenul CJ. "O poveste de succes această reușită a copiilor de la Școala Specială", a spus inspectorul general școlar, Luciana Antoci. "Avem datoria să-i punem în lumină pe cei care obțin performanțe deosebite", a adăugat ea.

După aproape o jumătate de oră de împărțit cu generozitate laude și mulțumiri oricui, președintele CJ a dat semnalul că ședința ordinară a aleșilor județului poate să intre în ordinea de zi.

Comentarii