Seeds for the Future: Huawei recrutează studenţi de la universităţile din Iaşi

marți, 26 aprilie 2022, 01:57
1 MIN
 Seeds for the Future: Huawei recrutează studenţi de la universităţile din Iaşi

Studenţii de la universităţile din Iaşi pasionaţi de tehnologie au oportunitatea de a participare la cea de-a noua ediţie a programului „Seeds for the Future”, organizat de către Huawei Romania.

Scopul companiei este de a „identifica tinere talente din domeniu şi de a contribui la formarea şi dezvoltarea profesională a acestora”.

„Programul face parte din iniţiativa ICTalent şi a dus la formarea a peste 200 de studenţi în România în ultimii 7 ani. Anul trecut, cursanţii au participat la o serie de ateliere şi prezentări despre industria ICT locală, cursuri de antreprenoriat, proiect de grup TECH4Good, precum şi prelegeri ţinute de profesori şi lideri ai mediului de business românesc despre studii culturale şi iniţiative antreprenoriale, menite să le completeze cunoştinţele şi să le ofere o şansă suplimentară la o carieră de succes în domeniu”, au precizat reprezentanţii companiei.

În Iaşi, Huawei a făcut investiţii oferirea de burse studenţilor, de aparatură, cât şi în dotarea laboratoarele facultăţilor de Informatică şi Automatică şi Calculatoare de la Universitatea „Alexandru Iona Cuza” şi Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”.

Comentarii