Serviciul de distribuție al gazelor naturale va fi sistat temporar miercuri, 26 octombrie, în localitățile Rediu și Breazu, jud. Iași

marți, 25 octombrie 2022, 14:02
2 MIN
 Serviciul de distribuție al gazelor naturale va fi sistat temporar miercuri, 26 octombrie, în localitățile Rediu și Breazu, jud. Iași

Pentru a putea efectua lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 26 octombrie, între orele 10.00-14.00, la consumatorii din localitățile Rediu și Breazu.  

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulțumește clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de 83.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit peste 1,9 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2,7 miliarde de euro. 

Comentarii