Şi-a pierdut minţile când a venit să-şi ia copiii la plimbare de la fosta soţie şi a dat aici de noul ei iubit

luni, 23 august 2021, 01:57
2 MIN
 Şi-a pierdut minţile când a venit să-şi ia copiii la plimbare de la fosta soţie şi a dat aici de noul ei iubit

Instanţa a decis ca acuzatul să nu se mai apropie la sub 200 de metri de fosta soţie sau de locuinţa ei, dar că are voie să se întâlnească în continuare cu fetiţele sale

 

Un ieşean nu se va mai putea apropia de fosta soţie după ce a insultat-o şi l-a atacat pe actualul iubit al acesteia. Judecătorii nu i-au interzis totuşi să-şi vadă în continuare copiii. Maria P. a reclamat faptul că, la sfârşitul luni trecute, după ce-şi luase copiii în vizită, fostul său soţ, Mitică T., a sunat-o şi a început să-i aducă injurii şi să o ameninţe. I-ar fi spus că îi va da foc, că o va stropi cu acid sulfuric, că o va omorî, că o calcă în picioare, că o va lăsa fără copii şi altele din aceeaşi categorie. Ulterior, când i-a adus copiii, a început să se manifeste agresiv şi faţă de noul conviv al femeii. Bărbatul a continuat scandalul chiar şi după sosirea poliţiştilor, care au filmat incidentul. Un martor chemat în instanţă a confirmat că nu era pentru prima oară când Mitică T. se manifesta violent, acesta fiind chiar închis în Italia pentru acte de violenţă.

Magistraţii Judecătoriei au considerat demonstrat comportamentul agresiv al bărbatului faţă de fosta sa soţie şi au aprobat emiterea unui ordin de protecţie împotriva acestuia, pe durata a 3 luni. În acest interval, el nu va avea dreptul să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Maria P., de locuinţa sau locul său de muncă, fiindu-i interzis de asemenea orice contact, telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod. Judecătorii au respins însă solicitarea femeii ca prevederile ordinului de protecţie să fie extinse şi cu privire la cele două fetiţe. Ei au apreciat că nu s-a făcut dovada unui comportament agresiv al bărbatului faţă de copiii săi, opinia magistraţilor fiind împărtăşită şi de procurorul de şedinţă.

Comentarii