Spectacole interesante în acest weekend, la Ateneu

joi, 10 octombrie 2019, 01:50
1 MIN
 Spectacole interesante în acest weekend, la Ateneu

Ateneul ieşean va fi gazda a patru spectacole produse de companii din ţară şi din Republica Moldova până pe 13 octombrie. Astfel, după ce, pe 8 octombrie, s-a jucat spectacolul „Pijamale“, în regia Andrei Ciobanu, astăzi, de la ora 19, în Sala mare de spectacole „Radu Beligan“ se va juca piesa „Cuiul lui Pepelea“ în regia lui Victor. M. Ignat, în care vor juca actorii Teatrul Epic de Etnografie şi Folclor „Ion Creangă“ din Chişinău. 

Spectacolul spune povestea lui Pepelea, care, vânzându-şi casa unchiului său şi râvnind la dragostea nepoatei acestuia, personajul principal îşi rezervă dreptul de a bate un cui în perete, situaţiile comice şi dialogurile spumoase pornind de la acest gest. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Sâmbătă, Ateneul ieşean va fi gazda spectacolului „O poveste descâlcită“, în regia lui Andrei Ciobanu, piesa pregătită de către Compania Andirino urmând să se joace de la ora 11. Preţul unui bilet la spectacolul destinat copiilor este de 10 lei.

Duminică, publicul ieşean va putea urmări două spectacole: „Frumoasa şi Bestia“, piesă pregătită de Marionette Show, şi „Shakespeare SRL“, în regia lui Mihai Lungeanu. Acestea se vor juca de la ora 11, respectiv 19, preţul biletelor fiind de 10, respectiv 20 de lei. „Shakespeare SRL“ este o piesă de teatru pregătită de actorii de la Teatrul Municipal din Focşani. 

Comentarii