Spitalul mobil: ultimele amenajări şi pregătiri pentru avizare. S-a trecut la partea birocratică

vineri, 11 septembrie 2020, 01:52
1 MIN
 Spitalul mobil: ultimele amenajări şi pregătiri pentru avizare. S-a trecut la partea birocratică

După achiziţionarea lucrărilor de asfaltare a unei părţi din incinta TransAgropolis pentru amplasarea modulelor spitalului mobil, lucrări recepţionate ieri, asociaţia Euronest a mai apelat în câteva rânduri la procedura achiziţiilor directe

Dacă benzile de asfalt executate de Eky-Sam au costat 285 de mii de lei, proiectarea şi execuţia lucrărilor de racordare a complexului medical la reţeaua electrică s-a ridicat la 339 de mii de lei. Serviciile de manipulare a modulelor cu o automacara închiriată de la Deme Macarale s-au ridicat la 105 mii lei, iar pentru accesul ambulanţelor a trebuit să fie amenajate o poartă şi o cale de acces – 72 de mii de lei în total. În fine, o şedinţă de îndată a CJ, convocată pentru această dimineaţă, ar urma să pună două autoutilitare la dispoziţia Spitalului de Boli Infecţioase, administratorul complexului de la Leţcani.

Pe de altă parte, un raport primit ieri de la Prefectură infomează că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean aşteaptă documentaţia de avizare pentru securitate la incendiu, iar Agenţia de Protecţie a Mediului – un memoriu pentru acordul omonim. La rândul ei, Direcţia de Sănătate Publică a solicitat completarea documentaţiei de avizare.

Comentarii