Stanciu pasează, Stanciu marchează

luni, 01 iunie 2020, 01:43
2 MIN
 Stanciu pasează, Stanciu marchează

 

Jucătorul român a înscris un gol şi a pasat de două ori decisiv pentru Slavia Bayern ţine Bundesliga la respect

*Fotbalistul echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a marcat un gol din penalti în meciul câştigat, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei Jablonec, în campionatul Cehiei. Stanciu, care a jucat până în minutul 73, a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 21 Celelalte goluri au fost marcate de Holes (’29), Provod (’56), Tecl (’61) şii Jusuf ’78 (-penalty). Provod şi Tecl au înscris din pase de la Stanciu. După 26 de etape, Slavia este lider în clasament, cu 64 de puncte, în timp ce Jablonec este pe trei, cu 43 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de Viktoria Plzen, care are 56 de puncte.

*Formaţia Bayern München a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Fortuna Düsseldorf, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Germaniei. Golurile au fost marcate de Jorgensen (’15 -autogol), Pavard (’29), Lewandowski (’43, ’50) şi Davies (’52); Hertha Berlin – Augsburg 2-0; Mainz – Hoffenheim 0-1;Schalke 04 – Werder Bremen 0-1; Wolfsburg – Eintracht Frankfurt 1-2; Borussia Mönchengladbach – Union Berlin 4-1; Padeborn-Borussia Dortmund 1-6 *Astăzi are loc partida FC Köln – RB Leipzig.În vârful clasamentului, Bayern are 67 de puncte, urmată de Borussia Dortmund (60), Bayer Leverkusen şi Borussia Mönchengladbach, cu câte 56.Leipzig, care joacă astăzi, are 55 de puncte.

*Formaţia Kisvarda a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ujpest, într-un meci din etapa a XXVI-a a campionatului Ungariei, în care golul a fost marcat de Claudiu Bumba, în minutul 63. La oaspeţi, Andreias Calcan a intrat pe teren în minutul 46 şi a fost eliminat în minutul 55. Claudiu Bumba a jucat până pe final, fiind înlocuit în minutul 90^6. Jucătorul român a primit cartonaş galben în minutul 33. Tot la Kisvarda, Cornel Ene a jucat pe toată durata partidei, iar Mihai Mincă a fost rezervă. Kisvarda ocupă locul şase în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Ujpest este pe 10, cu 29 de puncte. Lider este Ferencvaros, care are 59 de puncte şi un joc mai puţin.

*Pentru a şaptea oară în nouă ani, formaţia RB Salzburg a câştigat Cupa Austriei, după ce a învins cu scorul de 5-0, echipa de ligă secundă Lustenau. Golurile au fost marcate de Szoboszlai ('19), Stumberger ('21 – autogol), Okafor ('53), Ashimeru ('65) şi Koita ('79).

*Crvena Zvezda Belgrad a câştigat titlul de campioană a Serbiei pentru a 31-a oară (a treia consecutiv) după ce a învins, ieri cu scorul de 5-0, formaţia Rad Belgrad. Cu trei etape înainte de final, „Zvezda” are 72 de puncte şi nu mai poate fi ajunsă de Partizan Belgrad, care are 68 de puncte.

 

Comentarii