Stoican dă ultimatum jucătorilor

vineri, 15 martie 2019, 02:43
2 MIN
 Stoican dă ultimatum  jucătorilor

 

Antrenorul Flavius Stoican a anunţat că de săptămâna viitoare nu va mai miza pe fotbaliştii cărora le expiră contractul în vară. Tehnicianul spune că simte că e sprijinit în club

 

Politehnica Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă la care au participat antrenorul principal al echipei, Flavius Stoican şi jucătorul Andrei Sin. Contestat de spectatori la ultimul meci, pierdut acasă, cu 0-2, în faţa FC Voluntari, tehnicianul s-a referit la situaţia lui: “Rezultatele te ţin în funcţie. Jocul scârţâie, sunt conştient. Am sprijin din partea conducerii şi a jucătorilor. După meciul de la Călăraşi e posibil orice. Eu sper să facem un meci bun sâmbătă”. Stoican a anunţat schimbări importante dacă va rămâne la echipă: “De săptămâna viitoare tragem linie. Mă voi baza doar pe jucătorii care sunt sub contract şi de anul viitor”. Tehnicianul are încredere că jucătorii vor avea altă atitudine la Călăraşi: “Ne aşteaptă o partidă dificilă. Trebuie să conştientizăm că a început alt campionat. Până acum le-am acordat circumstanţe jucătorilor, pentru că a fost o încărcătură psihică mare în lupta pentru play-off. De acum, trebuie să arătăm altfel. Nu mai trebuie să fim bulversaţi, trebuie să fim relaxaţi, vreau atitudine, determinare, vrem să fim ca o familie. Îi încurajez pe jucători, au tot sprijinul meu. Aşa fac şi cu Gardoş şi cu ceilalţi”. Flavius Stoican a recunoscut problemele ofensive pe care le are Poli, care e  echipa cu cel mai slab atac din 2019, cu numai două goluri înscrise în şase meciuri: “Am marcat foarte puţine goluri. Trebuie să fructificăm ocaziile pe care ni le creăm. Trebuie să fim mai lucizi. La Călăraşi nu cred că va juca Garros, Enoh are şi el probleme. Dacă va lipsi, voi apela ca vârf împins la Platini, Sanoh sau Burlacu”.

Sin a spus că “fotbaliştii sunt conştienţi de importanţa partidei. Avem mare nevoie de puncte. Eşecul cu Voluntariul nu ne-a picat bine. Nu trebuie să mai avem evoluţii oscilante, trebuie să ne concentrăm la play-out”. Jucătorul de bandă stângă nu a explicat de ce nu şi-a prelungit contractul cu Poli, care expiră în vară, spunând, iarăşi, că va discuta cu şefii clubului după meci. Sin a glumit pe tema faptului că alţi coechipieri şi-au extins acordurile cu Poli pentru următorul sezon: “Îi felicit!”.

Disputa dintre Dunărea şi Poli, din  etapa a doua a play-out-ului, va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 13:00

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii