Surse: A fost prins bărbatul care a violat şi ucis o fetiţă din Baia Mare acum un an

miercuri, 26 iunie 2019, 18:43
1 MIN
 Surse: A fost prins bărbatul care a violat şi ucis o fetiţă din Baia Mare acum un an

Surse din poliţie au precizat că un tânăr, suspectat că ar fi violat şi ucis o copilă acum un an în Baia Mare, a fost reţinut.

Este vorba de un tânăr de 17 ani, din Baia Mare, despre care există indicii temeinice că ar fi violat şi ucis, pe 1 mai 2018, o fetiţă de 5 ani din Baia Mare. El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Micuţa Estera, a fost violată şi ucisă cu cruzime, după ce a fost luată din faţa blocului unde se juca împreună cu alţi copii. Cei mici nu erau supravegheaţi de adulţi.

Rezultatul necropsiei a scos la iveală că fetiţa a avut parte de un sfârşit cumplit, a fost agresată sexual şi omorâtă cu sânge rece.

O soră mai mare a copilei a găsit-o fără viaţă, cu tot trupul plin de răni şi medicii legişti au confirmat apoi că biata copilă a fost abuzată sexual. Era acoperită de răni, complet desfigurată. A fost găsită pe jumătate dezbrăcată, iar analizele făcute la necropsie au arătat că fetiţa a fost violată. Era cea mai mică dintre nouă fraţi şi la toamnă urma să înceapă şcoala.

De-a lungul timpului s-a vorbit despre diverşi suspecţi, dar abia acum a fost reţinută o persoană.

Comentarii