Tânăr mort după ce a căzut cu trotineta electrica

marți, 28 septembrie 2021, 14:58
1 MIN
 Tânăr mort după ce a căzut cu trotineta electrica

Veste tragică venită de la Spitalul Județean Timișoara. Tânărul de 25 de ani care a ajuns în comă la spital după ce a căzut cu trotineta a murit. În urma analizelor s-a stabilit că era băut, scrie tion.ro.
 

Tânărul de 25 de ani circula, în dimineața de 14 august, pe Aleea FC Ripensia, cu o trotinetă electrică. Mergea pe șosea, pe contrasens, dinspre Sala Olimpia spre Stadion, iar la un moment dat a căzut ca secerat.

Martorii incidentului au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor, iar medicii de la ambulanță l-au găsit pe bărbat în comă. A fost transportat la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde medicii l-au operat de urgență și au stabilit că s-a lovit puternic la cap. I-au fost prelevate chiar și probe biologice pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanțe și a fost dus pe secția ATI.

În dimineața de 21 august, la o săptămână de la producerea accidentului, medicii nu l-au mai putut ține în viață. Tânărul de 25 de ani și-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Polițiștii timișoreni au schimbat acum încadrarea juridică din vătămare corporală din culpă în ucidere din culpă. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Comentarii