Târg de cariere, ediţia de toamnă, azi şi mâine

Peste 50 de companii din întreaga ţară caută noi angajaţi la Iaşi. Târgul are loc în incinta Palas Mall.

vineri, 11 octombrie 2019, 01:50
2 MIN
 Târg de cariere, ediţia de toamnă, azi şi mâine

Peste 50 de companii din întreaga ţară vor participa timp de două zile, începând de astăzi, la ediţia de toamnă a Târgului de Cariere. Evenimentul va avea loc la Palas Mall Iaşi, la întâlnirea cu companiile fiind aşteptaţi aproximativ 8.000 de candidaţi pentru ofertele de muncă, incluzând atât tineri absolvenţi, cât şi angajaţi cu experienţă de câţiva ani pe piaţa forţei de muncă. 

Cei mai activi angajatori de pe piaţa muncii ieşene, dar şi de la nivel naţional, vor fi prezenţi la eveniment, cei care doresc să îşi găsească un loc de muncă având ocazia să aleagă dintre numeroase oportunităţi de angajare, atât din categoriile entry level, nivel mediu, dar şi avansat, oportunităţi de realizare profesională şi avansare în carieră.

Pe parcursul celor două zile dedicate recrutării, în cadrul Târgul de Cariere Iaşi va avea loc, în premieră pentru oraş, şi un campionat de jocuri video (gaming tournament) dedicat tinerilor pasionaţi de jocuri tip arcade sau MOBA. Conceptul, denumit Digital Crusade, a fost lansat la Cluj în toamna anului 2018, extins la Chişinău şi Sibiu, şi care va ajunge la Iaşi începând de astăzi. Se estimează participarea a zeci de echipe sau jucători individuali, dintre cei mai competenţi, dar şi amatori, cu peste 100 de oameni implicaţi activ şi peste 500 de participanţi din public, special veniţi pentru a fi parte din joc.

Intrarea este liberă, dar cei interesaţi trebuie să prezinte un format de CV. Evenimentele Târgului de Cariere se desfăşoară în şapte oraşe, în Cluj-Napoca, Iaşi, Chişinău, Oradea, Târgu Mureş, Sibiu şi Braşov, de două ori pe an, primăvara şi toamna, acestea având rolul de a aduce împreună angajatorii şi candidaţii, astfel încât interacţiunea directă dintre aceştia să crească substanţial şansele pentru ambele părţi de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 de companii şi peste 30.000 de candidaţi cu potenţial de angajare. 

Comentarii