Tatăl degenerat din Andrieşeni, arestat pentru că şi-a abuzat sexual fiica

luni, 23 decembrie 2019, 02:57
2 MIN
 Tatăl degenerat din Andrieşeni, arestat pentru că şi-a abuzat sexual fiica

Anchetatorii au reuşit, în trei zile, să adune probe incriminatorii împotriva bărbatului.

Judecătorii ieşeni au dispus, sâmbătă, 21 decembrie, arestarea preventivă a unui bărbat de 37 de ani din Andrieşeni. Tată a doi copii minori, cel mai mare de 13 ani – o fată, individul va petrece cel puţin 30 de zile în spatele gratiilor, el fiind cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi de tentativă de viol şi rele tratamente aplicate minorului.

Paul Ţurcanu este cunoscut în comunitatea sa ca un tată degenerat, care îşi neglija adesea copiii şi care consuma în exces băuturi alcoolice. El a ajuns în vizorul poliţiştilor în seara de 17 decembrie, atunci când fiica sa adolescentă a sunat la 112 şi a acuzat că ar fi fost agresată sexual de individ. Fata avea semne vizibile că fusese victima unei agresiuni şi, a doua zi, a fost dusă la Institutul de Medicină Legală. Chiar dacă probele nu au confirmat violul, anchetatorii au reuşit să probeze că individul a încercat să îşi violeze fiica. A doua zi după ce fiica sa l-a reclamat la Poliţie, individul a fost interpelat de presă pe uliţele din Andrieşeni. Era în stare de ebrietate şi a negat că şi-ar fi abuzat fiica, spunând doar că aceasta este supărată de condiţiile de trai de acasă.

„Este mereu băut, îşi bate copiii mereu, îi fugăreşte prin vecini. Mama lor are o altă relaţie cu un băăbat, într-un alt judeţ. Are un alt copil cu un alt bărbat, iar pe aceştia i-a lăsat în plata Domnu­lui. Fata a scăpat din mâinile tatălui şi a mers la un vecin să sune la poliţie, apoi a fugit pe câmp, unde i-a găsit poliţia“, ne-a spus un angajat al Primăriei din Andrieşeni, a doua zi după ce minora a apelat la Poliţie.

Comentarii