Theo Rose şi partenerul ei Anghel Damian au devenit părinţi pentru prima dată

miercuri, 14 iunie 2023, 13:58
1 MIN
 Theo Rose şi partenerul ei Anghel Damian au devenit părinţi pentru prima dată

Theo Rose a dat naştere în ziua de miercuri, 14 iunie 2023. Alături de partenerul său de viaţă, Anghel Damian, au devenit părinţi pentru prima dată. Aceasta este o zi de bucurie pentru Theo Rose şi Anghel Damian. La vârsta de 25 de ani, vedeta a adus pe lume un băiat sănătos. Ea şi regizorul s-au dus dimineaţa devreme la un spital privat din Capitală, unde a avut o cezariană, scrie stirileprotv.ro.

Theo Rose a decis iniţial să nască natural, dar recent i s-a spus că trebuie să ia în considerare o cezariană din cauza faptului că bebeluşul este foarte mare. Are trei kilograme şi o structură osoasă puternică, cu oase lungi şi poziţionat în jos, pregătit pentru naştere, a mărturisit Theo Rose cu câteva săptămâni în urmă la Pro TV.

Vedeta şi partenerul ei au ajuns la clinică în jurul orei 06:00 dimineaţa. Anghel Damian a fost foarte atent cu Theo Rose, ajutând-o cu geanta de maternitate. Cei doi au intrat în spitalul privat plini de încredere şi fericire, iar acolo Theo l-a adus pe lume pe micuţul Sasha Ioan. Naşa de botez a copilului va fi sora artistei, Raluca Diaconu.

Comentarii