Trei hoți prinși în flagrant la Bârnova când voiau să fure un catalizator de la o mașină

joi, 19 ianuarie 2023, 13:53
1 MIN
 Trei hoți prinși în flagrant la Bârnova când voiau să fure un catalizator de la o mașină

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Iași au identificat trei bărbați din comuna Bârnova, bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.
 

Astfel, polițiștii au observat lângă un auto parcat pe o stradă din mun. Iași, o unealtă ce părea a fi un clește pentru tăiat țevi. Au continuat verificările, iar în apropierea mașinii stăteau ascunși, pe burtă, cei doi bărbați.
De asemenea, la examinarea autoturismului lângă care au fost găsite uneltele, s-a constatat că țeava tobei de eșapament era secționată pe traseul dintre catalizator și toba de evacuare a gazelor. 
Anterior depistării celor două persoane, polițiștii au observat în apropierea locului faptei, un auto parcat, la volanul căruia se afla un bărbat din comuna Bârnova.
Cei trei bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost conduși la sediul Poliției pentru cercetări.
În baza probatoriului administrat în cauză, la aceeași dată, cei trei bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore şi introduși în Arestul I.P.J. Iaşi.
La data de 18 ianuarie a.c., aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi și Judecătoriei Iași, instanța de judecată dispunând măsura preventivă a controlului judiciar față de ei pentru 60 de zile.
Cercetările continuă.

 

Comentarii