Trupul unui bărbat de 69 de ani a fost găsit în Sâmbăta Mare plutind pe râu

sâmbătă, 27 aprilie 2019, 15:05
1 MIN
 Trupul unui bărbat de 69 de ani a fost găsit în Sâmbăta Mare plutind pe râu

Trupul unui bărbat de 69 de ani, dat dispărut de familie în urmă cu aproape două luni, a fost descoperit în Sâmbăta Mare, plutind pe râul Bârlad.

Cadavrul a fost văzut de un trecător, care a apelat numărul de urgenţă. La faţa locului au fost trimişi mai mulţi pompieri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, care au descoperit trupul în descompunere al unui bărbat, plutind în zona Cantonului Silvic Brodoc. S-a constatat că persoana decedată este Ioan Rusu, o persoană dată dispărută de familie în martie, după ce ar fi plecat de la stâna la care lucra şi nu s-a mai întors.

„Un bărbat de 69 de ani, dispărut de aproape două luni de acasă, a fost găsit în râul Bârlad, în dreptul Cantonului Silvic, în stare avansată de descompunere. Trupul acestuia a fost degajat de pompieri”, a precizat Petru Iftene, purtător de cuvânt ISU Vaslui. Corpul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Vaslui (SML) pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza morţii.

 

 

Comentarii