Ultimul test din Antalya

miercuri, 24 ianuarie 2018, 02:43
2 MIN
 Ultimul test din Antalya
 
CSM Poli – Sandecja Nowy Sacz (Polonia) 0-0. Ieşenii vor susţine marţi un meci amical în Copou cu Bucovina Rădăuţi. Pedro s-a accidentat în duelul cu leşii. Au venit banii de la LPF

 

CSM Politehnica Iaşi a disputat ieri ultimul meci de verificare al cantonamentului din Turcia, unde se află în cantonament începând de pe 10 ianuarie. CSM a întâlnit formaţia Sandecja Nowy Sacz, ocupanta locului XIV din 16 în primul eşalon din Polonia. Scorul final a fost 0-0, ieşenii susţinând că rezultatul este nedrept prin prisma ocaziilor create. Conform conducătorilor CSM Poli, Platini (‘8), Jo (’40), Bădic (’60) şi Ştefănescu (’83 – bară; ’88) au trecut pe lângă gol. CSM a mizat pe: Koşelev (’63 – Rusu) – Sin (’67 – El Fitouri), Mihalache (’67 – Jagodinskis), Cioinac (’77-Ştefănescu), Bădic (’67 – Kizito) – Qaka (’46 – Gavrilă; ’87–Vlădeanu), Chelaru (’46 – Frăsinescu) – Platini (’46 – Cristea), Pedro (’63 – Mihăescu), Zaharia (’46 – Panţîru) – Jo (’72 -Danale). Nu au fost folosiţi Kelava (probleme medicale), Bosoi (plecat în Italia cu acceptul conducerii, pentru a-şi vedea copilul nou născut) şi Taciuc, la care se va renunţa, el urmând a juca sub formă de împrumut la clubul la care a evoluat în sezonul de toamnă, Ştiinţa Miroslava. Ieşenii sunt îngrijoraţi de situaţia lui Pedro, care a ieşit accidentat, starea sa medicală urmând a fi evaluată mai exact în Iaşi.

Reamintim, în primele teste ale anului, jucate tot în Antalya, CSM a înregistrat rezultatele: 2-1 (0-1) cu FK Olmaliq (Uzbekistan), 1-1 (0-1) cu FC Rostov (Rusia), 2-3 (2-1) cu polonezii de la Korona Kielce şi 3-0 (0-0) contra Cernomoreţ Odessa.

Astăzi, echipa ieşeană are programate ultimele două antrenamente ale perioadei de pregătire centralizată, mâine fiind prevăzută revenirea acasă. Ultima repetiţie înaintea reluării Ligii I de fotbal va avea loc marţi, în Copou, în compania echipei Bucovina Rădăuţi, care activează în Liga a III-a.

În aceste zile, fotbaliştii vor avea o surpriză plăcută în ceea ce priveşte conturile. Liga Profesionistă de Fotbal a virat a doua rată a drepturilor de televizare pentru acest an, CSM încasând 550 000 de euro. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru plata unui salariu restant al jucătorilor şi pentru achitarea altor datorii presante. Conform preşedintelui Adrian Ambrosie banii nu ajung însă pentru lichidarea datoriilor clubului, care sunt estimate a fi de circa trei milioane lei. 

Comentarii