Un bărbat a murit în Centru după un conflict pentru un loc de parcare

sâmbătă, 12 iunie 2021, 01:50
2 MIN

Ieşeanul de 65 de ani s-a certat cu un student arab de la Medicină care parcase pe locul său.

Un ieşean a murit după o ceartă pentru locul de parcare, joi seara, în centrul Iaşului. În jurul orei 21.30, un tânăr de naţionalitate arabă s-a luat la ceartă cu un bărbat de 65 de ani, care deţinea locul de parcare de lângă Starea Civilă.

După o ceartă între cei doi, bărbatul de 65 de ani a plecat spre domiciliul său, apoi, aici, a căzut secerat la pământ, cel mai probabil la mijloc fiind un infarct. El a fost găsit inconştient de către o cunoştinţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cazul depinde de decizia medicilor de la Institutul de Medicină Legală Iaşi.

“La data de 10 iunie, în jurul orei 22, poliţiştii Secţiei 3 Urbană Iaşi au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că l-a găsit pe prietenul său inconştient, în curtea locuinţei. Cadrele medicale au constatat decesul persoanei. De precizat este faptul că, anterior decesului, acesta ar fi avut un conflict verbal din cauza unui loc de parcare cu un conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fiind dispusă necropsia pentru stabilirea cauzei morţii bărbatului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Cunoştinţele bărbatului de naţionalitate arabă au spus jurnaliştilor “Ziarului de Iaşi“ că între ei a fost o situaţie tensionată. Lucrurile ar fi degenerat în jurul orei 21.30, atunci când bărbatul mort, proprietarul locului de parcare, l-ar fi certat pe tânărul arab pentru că a parcat pe locul lui.

“Tânărul este student la Medicină. Imediat după ce a parcat, a venit un domn şi i-a turnat în cap o sticlă cu suc. Tânărul l-a împins pe bărbat, iar acesta a mers acasă şi a adus două furculiţe cu care l-a rănit la mâini pe student. Apoi, ambii au plecat, iar după jumătate de oră a venit poliţia, care l-a anunţat că celălalt a murit”, ne-a povestit o cunoştinţă a tânărului medicinist.

Comentarii