Un bărbat de 44 de ani nemulţumit că a fost concediat şi-a înjunghiat patronii

marți, 20 septembrie 2022, 09:42
2 MIN
 Un bărbat de 44 de ani nemulţumit că a fost concediat şi-a înjunghiat patronii

Un bărbat din judeţ a fost arestat preventiv după ce a încercat să îşi facă dreptate cu cuţitul. În vârstă de 44 de ani, acesta a înjunghiat doi fraţi, care îl angajaseră la firma lor, după care l-au concediat.

Totul a plecat de la o neînţelegere legată de bani. Cei doi fraţi deţin o firmă de construcţii şi vecinul lor de 44 de ani era angajat la firmă. Acesta ar fi lipsit mai mult timp de la muncă, astfel că cei doi patroni ar fi decis să îl concedieze. Aceştia nu i-au plătit însă o sumă de bani, pe care bărbatul susţine că ar fi trebuit să o primească pentru munca deja depusă. A mers acasă la cei doi pentru a-şi cere drepturile. Pus pe harţă, angajatul concediat nu a stat prea mult la discuţii şi şi-a atăcat foştii patroni cu un briceag. I-a înjunghat pe amândoi de mai multe ori, după care a fugit.

Răniţi, cei doi au sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. Două ambulanţe i-au adus la Urgenţe, amândoi fiind internaţi în stare gravă. „Doi pacienţi, de 37 şi 42 de ani, ambii cu multiple plăgi înjunghiate. Unul dintre aceştia prezenta o plagă penetrantă toracică spaţiul VIII intercostal, cu hemopneumotorax stâng, precum şi plagă lombara stângă profundă. De asmenenea, plăgi escoriate hemitorace stâng şi drept anterior. Al doilea prezenta plagă înjunghiată toracică nepenetrantă spaţiul III intercostal stâng, cu traiect în baza axilei, plagă fesieră stângă profundă. Ambii au fost admişi la terapie intensivă pentru supraveghere”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Cititi articolul integral pe monitorulbt.ro

Comentarii