Un şofer a scăpat cu viaţă dintr-un accident şi a murit după ce a ieşit din maşină să verifice avariile

joi, 21 februarie 2019, 21:14
1 MIN
 Un şofer a scăpat cu viaţă dintr-un accident şi a murit după ce a ieşit din maşină să verifice avariile

Sfârşit tragic pentru un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta a scăpat ca prin urechile acului dintr-un accident rutier, însă a murit câteva minute mai târziu, spulberat de un alt autoturism. 

După accident, şoferul a ieşit din maşină să verifice avariile şi a fost spulberat de un alt autoturism. El a fost transportat de urgenţă la spital, cu răni foarte grave, însă nu a mai putut fi salvat. Tragedia a avut loc pe DN 66, în judeţul Hunedoara, în dreptul localităţii Ciopeia. 'La data de 21.02.2019, în jurul orei 12:55, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66, pe sensul de mers Petroşani–Haţeg, la km 173+390 m (loc. Ciopeia), a acroşat un alt autoturism, care era oprit pe partea dreaptă, având pornite semnalizatoarele de avarie.

Bărbatul de 50 de ani a coborât din autoturismul său, a traversat DN 66 prin loc nemarcat şi nepermis şi a fost acroşat de autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Sălaşu de Sus. În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a bărbatului de 50 ani, care a fost transportat la U.P.U. Haţeg, unde a decedat', transmit reprezentanţii IPJ Hunedoara, potrivit Observator.tv. 

SURSA: libertatea.ro

Comentarii