Un şofer care făcea slalom între benzi şi a trecut pe roşu s-a înfipt cu maşina într-un stâlp

joi, 04 mai 2023, 08:29
1 MIN
 Un şofer care făcea slalom între benzi şi a trecut pe roşu s-a înfipt cu maşina într-un stâlp

Un accident a avut loc luni după-amiază în cartierul Burdujeni al oraşului Suceava, scrie monitorulsv. O autoutilitară cu mai mulţi copii a intrat violent într-un stâlp. 

Cauza principală a accidentului a fost viteza neadaptată şi slalomul între benzi făcut de şoferul microbuzului, dar  există discuţii şi cu privire la groapa acoperită cu pietriş unde a fost o avarie majoră a ACET ca posibilă cauză favorizantă. Poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei a forţat semaforul şi a trecut pe roşu, având o manieră de condus grăbită şi făcând treceri de pe o bandă pe alta.

Şoferul susţine că a intrat în stâlp după ce a fost jenat de şoferul unui autoturism din faţă care şi-a schimbat brusc banda. Soţia şoferului şi cei patru copii au fost răniţi şi au fost duşi la spital, dar primele investigaţii medicale nu au indicat leziuni grave. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar dosarul va fi probabil închis, având în vedere că toţi cei implicaţi sunt membri ai aceleiaşi familii. Se vor lua şi măsuri contravenţionale după închiderea cercetării penale.

SURSA FOTO: monitorulsv.ro

 

Comentarii