Un tânăr de 17 ani s-a sinucis după o ceartă cu părinţii. A plonjat în gol patru etaje

marți, 30 octombrie 2018, 02:49
2 MIN

Un adolescent în vârstă de 17 ani s-a aruncat fără să stea prea mult pe gânduri de la etajul patru al blocului din Metalurgie unde locuia împreună cu familia. Gestul fatal a avut loc duminică seara, imediat după o discuţie în contradictoriu între părinţi şi Alexandru V.

La ora 22.30, tânărul a mers în camera lui, în dormitor, a deschis fereastra, s-a căţărat pe pervaz şi s-a aruncat în afară. În cădere, corpul tânărului a lovit o prelată de deasupra unei bucătării, apoi a rupt mai multe sfori de la un alt apartament, pe care erau agăţate rufe puse la uscat.

Aproape de sol, tânărul a lovit o bancă de lemn care se afla în faţa scării blocului. Tânărul s-a lovit pu­ternic la cap, iar hemoragia a făcut ca încercările medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi să fie zadarnice. Aceştia au declarat decesul în jurul orei 23.20, iar corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Iaşi pentru necropsie.

De asemenea, poliţiştii au deschis un dosar penal de cercetare. „Poliţiştii au început cercetările pentru a determina care au fost cauzele decesului tânărului“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Alexandru V. era apreciat de către vecinii săi.

„Familia locuia cu chirie în apartamentul fratelui tatălui său. Era cuminte, nu făcea probleme. Eu eram în baie când am auzit un ţipăt şi apoi o bufnitură puternică. Nu mi-am dat seama ce se întâmplase. Însă a venit repede o ambulanţă“, a povestit o femeie care locuieşte în scara respectivă.

Comentarii