Unde va puţi porcăria de la Purcica a buhaiului Ghihocel

vineri, 01 martie 2019, 02:50
2 MIN
 Unde va puţi porcăria de la Purcica a buhaiului Ghihocel

Oareşcare clapă cică i-ar fi tras partidoiul ieşean lui Mihăiţă, ieri, în şedinţa conţilului, stimaţi telespectatori, la faza cu blocul buhaiului şantajist Ghihocel. Cică buhaiul, prin fraierii lui din partidoi, i-ar fi contactat pe toţi conţilierii roşii, pe rând, ca să îi convingă să-i voteze şmecheria. Lumea a strâmbat însă din nas la aşa porcărie. 

Pentru că a tot fost pus la zid de liberali, premarele Mihăiţă ar fi socotit că el mai bine nu se bagă, şi că lasă la latitudinea fiecăruia din oameni să voteze cum îl duce capul. Aşa se şi explică de ce unii conţilieri apropiaţi de-ai premarelui, dar nu numai, au absentat. Oamenii Stafiei cu Cioc, însă, ar fi avut zice-se alt ordin de zi pe unitate, probabil de la electrician: să voteze pro. Socoteala lui nea Şurubelniţă ar fi cam aşa: lasă că îl ajut acum şi negociez eu viitoarele şantaje electorale cu buhaiul, şi mi-l fac omul meu în campaniile viitoare, dar pe cocoaşă în campanie o va lua tot premarele Mihăiţă, pentru aprobarea golăniei buhaiului, că el a stat de capră în tot scandalul, până acum. Brava, mister Patent: aicea ai gândit-o corect! Se vede treaba că ai doftorat la Chişinău, zău aşa…

PS: Bilă neagră şi mare la faza de mai sus pentru oamenii dipotatului Grămadă, care au votat şi ei pentru buhai, şi fără de care nu s-ar fi aprobat nimic ieri. Nu-i de mirare că partidul marinerului a ajuns cum a ajuns la Iaşi, şi că tura viitoare îs ca ieşiţi în decor, la pupa. Hai, băgaţi cărbuni!

Iaca şi graficul zilei?

Unul din sondajele serioase ale acestei perioade vine de la IMAS, institut credibil din ‘90 până azi (credeţi-ne, că ştim ce spunem!) Dacă-i aşa, atunci până în mai vedem PSD la sub 20%. Pariu?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii