USR PLUS: Dacă vrea să arate că e lider de partid european, Ciolacu să se rupă de extremiştii de la AUR

marți, 30 martie 2021, 13:58
2 MIN
 USR PLUS: Dacă vrea să arate că e lider de partid european, Ciolacu să se rupă de extremiştii de la AUR

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat marţi că PSD ar trebui să nu mai colaboreze cu AUR la nivel parlamentar dacă vrea să demonstreze că este un partid modern şi care vrea să se rupă de trecut, relatează Agerpres.

„Vedem la acest început de legislatură o relaţie de colaborare strânsă între PSD şi AUR la nivel parlamentar, la nivel de comisii. Am auzit din gura liderilor PSD că vor să devină un partid modern, vor să se rupă de trecut, cred că trebuie să şi arate asta. Prin prietenia şi prin colaborarea strânsă pe care o au cu AUR nu ajută România, nu ajută democraţia şi doar le dau legitimitate acestor extremişti care am văzut cât de rău fac României, cât de mult rău fac societăţii”, a spus Moşteanu, la Palatul Parlamentului.

El a adăugat că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, „îndeamnă la nerespectarea restricţiilor” în ultima perioadă şi pune la îndoială măsurile autorităţilor, măsuri care sunt gândite cu un singur scop – „să ne ajute pe noi ca societate să trecem mai repede de coronavirus”.

„Estimarea este că la finalul verii vom avea un mare procent dintre români vaccinaţi şi vom putea trece uşor – uşor la viaţa noastră de dinainte. Un politician care îndeamnă la nerespectarea regulilor, la nepurtarea măştii şi la ignorarea măsurilor impuse de autorităţi mi se pare un politician iresponsabil. Domnul Marcel Ciolacu, dacă vrea să arate că este un lider de partid care se vrea european, trebuie să se manifeste ca atare şi să se rupă de extremiştii de la AUR”, a menţionat Moşteanu.

Comentarii