Veşti bune şi pentru animăluţul tău! Se redeschid clinicile de la USAMV

sâmbătă, 16 mai 2020, 01:57
1 MIN
 Veşti bune şi pentru animăluţul tău! Se redeschid clinicile de la USAMV

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ a anunţat că Facultatea de Medicină Veterinară a luat decizia de a redeschide clinicile pentru tratarea animalelor începând de luni, 18 mai.

Atunci îşi vor relua activitatea cele mai importante şi solicitate servicii ale facultăţii – destinate ieşenilor, dar cu pacienţi din toată Moldova – Clinica Medicală şi Serviciul de Radiologie. Ele vor asigura asistenţa veterinară pentru toate cazurile, inclusiv urgenţele.

În această perioadă, reprezentanţii facultăţii au luat toate măsurile de prevenţie necesare în contextul pandemiei cu COVID-19, iar consultaţiile se vor realiza pe bază de programare telefonică, de luni până vineri între orele 9.00 – 14.00 şi sâmbătă în intervalul 10.00 – 12.00. Doar urgenţele se pot prezenta fără programare, dar în acelaşi interval de timp.

„Proprietarii se vor prezenta cu pacientul la ora programată, fiind echipaţi cu mască şi mănuşi de protecţie. Doar o singură persoană va însoţi pacientul în clinică. Se va păstra distanţa minimă de 1,5 metri între proprietar şi personalul medical, precum şi faţă de alţi proprietari“, a declarat prof.dr. Mihai Mareş, decanul Facultăţii de Medicină Veterinară.

Programă­rile pentru Clinica Medicală pot fi făcute la numărul de telefon 0232.407.456, iar pentru Serviciul de Radiologie, la 0232.407.571.

Comentarii