VIDEO A fost prins biciclistul din cauza căruia a fost ucis pe trotuar profesorul universitar din Cluj: este student la aceeași universitate

miercuri, 24 noiembrie 2021, 10:58
1 MIN
 VIDEO A fost prins biciclistul din cauza căruia a fost ucis pe trotuar profesorul universitar din Cluj: este student la aceeași universitate

Biciclistul din cauza căruia a fost ucis pe trotuar de o mașină profesorul universitar clujean Radu Bălan era chiar studentul acestuia. Tânărul care a fugit de la locul accidentului a fost prins marți seara. 

Biciclistul ce a provocat manevra care l-a ucis pe profesorul universitar din Cluj-Napoca a fost găsit marți seară și dus la audieri, urmând să fie reținut pentru 24 de ore.

Potrivit Monitorului de Cluj, este vorba despre un tânăr de 21 de ani, student chiar la Universitatea Tehnică, unde preda și profesorul Radu Bălan.

„În cursul zilei, biciclistul care ar fi fost implicat în evenimentul rutier din Piața Ștefan cel Mare, din data de 22 noiembrie a.c., a fost identificat de polițiști. În baza informațiilor obținute, conducătorul bicicletei, respectiv un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 6 Poliție pe strada Observatorului din municipiu, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. În acest moment, tânărul se află în custodia polițiștilor din cadrul Biroului Rutier, urmând a fi dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.Profesorul universitar din Cluj-Napoca a avut parte de un sfârșit pe cât de nedrept, pe atât de cumplit. Mergea pe trotuar, când o mașină a intrat în el pentru că șoferul a încercat să evite un biciclist imprudent.

Bărbatul de pe bicicleta a fugit de la locul accidentului.

Comentarii